AKU NK KEJE!!!!!!!!!!!!

April 15, 2008

semekom kwn2……aku nk cte kt cni y aku btol2 bosan dok umh…aku butuh pekerjaan…aku amat bosan dok lama2 kt umh ni…aku jd org gile skit…tp kan kwn2…aku tgh proses nk kuruskan bdn..sggup xmkn nsik dol…hahahahah….faiz sllu bising aku xmkn nsk tp nk wat cmne..aku kena kuruskan bdn aku y mcm belon ni…aku joging skrg tiap2 ptg…meh sape nk teman aku…kol 5.30pm kt pdng taman bullion mewah..aku xle g lmbt2 sbb nnti nk tgk bella..so kena g awl…mari kite bsenam utk kesihatan bersama………………….

hari yang…………..ntahla…

April 4, 2008

assalamualaikum semua..arini aku cam nk cte psl aku agk stress..aku xtau nk cte kt sape…aku sedih..fam aku byk sgt dugaan skrg..xtaula npe..aku btol2 tabah ngn semua ni..insyallah aku ok..Allah sllu ade ngn aku..aku kena pk positive..btol x?aku xle giveup ngn smua bende..aku agk tetekan tp aku xle kalah..ni fam aku..aku ade satu je each semua tu..satu mama,satu abah,satu abg,satu kkk n satu adik..aku xle bg dorg sedih..aku kena men peranan penting..sbb skrg aku je kt umh..so aku btol2 kena cheer up blk fam aku..doa2 aku sentiasa ok k kwn2..aku tau aku boleh..YES I CAN!!!!!!!!!

my new pet…

March 26, 2008

hello evrybody..ni ptame kali aku tulis blog…hahahahha..kg kan aku?aku tgk koko ade blog..aku pun watla..saje nk try..ok,tajuk aku arini adalah my new pet..actually not really new pun..da nk dkt sbln da pun…dia adalah sekor tikus rumah..hamsterla kate org putih..her name is pino..actually for da 1st time bought,i tot pino is a male..fat hamster..bru 3 hari bli,tbe2 dia branak..jahanam btol cina y jual kat aku tu..dia tipu aku..nmpk sgt melayu cam aku sng kena tipu oleh cina..hahahahha…pino pun lahirkan 4 ekor ank y xde bulu..nama dorg, ebony,furby,melody n chelsy..tp makin lame,makin mati..tggl 1 je..chelsy je tggl..da besar da pun..blagak gile..chelsy smbong ngn aku..nsib pino xblagak ngn aku..dua2 blagak,aku campak dlm longkang bru tau..aku sbnrnye xreti pun nk bela tikus rumah ni..abah asyik suh aku buang je..kecewa aku..nsib aku ade si gemok y sentiasa menyokong bnatang2 aku..k ah kwn2…nnti aku cte lg ape jd ngn pino n chelsy k?aku syg tikus rumah aku..heheheh..ok la…tata..nnti aku tulis lg..

Hello world!

March 26, 2008

Welcome to WordPress.com. This is your first post. Edit or delete it and start blogging!